ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΑ

1ο DON’T DROP ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Από Editor στις 11 Οκτωβρίου, 2022

Η ομάδα του ομίλου εταιριών Siakandaris Group συμμετείχε στο 1ο Don’t Drop Φεστιβάλ Κυκλικής Οικονομίας «Δράση 6Rχής» της Skywalker, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2022 στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ. Το φεστιβάλ ήταν αφιερωμένο στην Κυκλική Οικονομία και τους τρόπους συνεισφοράς της στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Είχαμε την δυνατότητα να ενημερώσουμε τους επισκέπτες για την ανακύκλωση, την κομποστοποίηση και τον τρόπο που ο όμιλός μας εφαρμόζει εμπράκτως την κυκλική οικονομία και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις που αφορούν στην καθημερινότητα του κάθε πολίτη από το ”τι πετάμε στον μπλε κάδο και το αν πρέπει να πλένουμε όλες τις ανακυκλώσιμες συσκευασίες” έως το “πώς γίνεται η αναγέννηση του χαρτιού”.

Τέλος, με τους υπόλοιπους εκθέτες και την διοργάνωση του φεστιβάλ συζητήσαμε τρόπους ανάδειξης του νέου μοντέλου ζωής και μεθόδους που θα μας επιτρέψουν να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο την περιβαλλοντική συνείδηση και την αφύπνιση της κοινωνίας ως προς τις καλές πρακτικές της Κυκλικής Οικονομίας, όπως για παράδειγμα τη μείωση απορριμμάτων, την επαναχρησιμοποίηση, την ανακύκλωση υλικών και το γνωστό τρίπτυχο Reduce – Reuse – Recycle.

ESPA