ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΑ

ATHENS FLYING WEEK 2022

Από Editor στις 4 Οκτωβρίου, 2022

Ένα διήμερο θεσμός. Μια διοργάνωση που δημιουργεί κάθε χρονιά ιδιαίτερες συγκινήσεις στους φίλους της αεροπορικής ιδέας. Η Athens Flying Week 2022 ήταν και πάλι εδώ για 10η φορά στην 114 Π.Μ. της Τανάγρας. Ωστόσο ήταν εδώ, όπως και τα περισσότερα χρόνια της παρουσίας του event στην ευρύτερη περιοχή, ο Όμιλος Σιακανδάρη.

Ένα έργο που δίνει ιδιαίτερη χαρά στον όμιλο μας κάθε χρόνο για την εκτέλεση αυτής της αποστολής. Αξιοποιώντας ένα από τα πλέον υπερσύγχρονα Press – Container που έχει στην διάθεσή του και σε συνδυασμό με πολυπληθή παρουσία κοινών ανακυκλώσιμων κάδων στον χώρο του αεροδρομίου, κάτι το οποίο πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια των πιο αξιόπιστων οχημάτων, το έργο για την ορθή και οργανωμένη συλλογή των αποβλήτων και των ανακυκλώσιμων υλικών ήρθε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Όπως σε κάθε έργο, έτσι και σε αυτό, η αειφορία ήταν το πρώτο μέλημα του ομίλου, καθώς με την εγκατάσταση του παραπάνω εξοπλισμού, ένας από τους βασικότερους στόχους κατά την περάτωση του είναι η διαιώνιση της πράσινης ιδέας σε έναν χώρο που αναζητά την εξέλιξη και την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Εν αναμονή λοιπόν για την Athens Flying Week 2023!

ESPA