ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΑ

ΤΟ ΝΕΟ VOLVO FH ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΜΑΣ

Από Admin στις 22 Οκτωβρίου, 2019

Το νέο απόκτημα της εταιρείας ΑΦΟΙ ΣΙΑΚΑΝΔΑΡΗ ΕΠΕ, VOLVO FH 540 64R , τεχνολογίας EURO 6, ήρθε να προστεθεί και να ανανεώσει τον υπάρχoντα στόλο που αποτελείται συνολικά από 30 φορτηγά οχήματα.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τόσο τις ανάγκες των οδηγών, όσο και την ικανοποίηση των συνεργατών μας, προχωρήσαμε στην απόκτηση του νέου τριαξονικού VOLVO FH, όπου ο δυνατός κινητήρας και το πλήθος των συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, διασφαλίζουν στο εργατικό δυναμικό της εταιρείας μας βέλτιστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας,  συμβάλλοντας  έτσι στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στον χώρο εργασίας.

Η αγορά και τελική διαμόρφωση του φορτηγού, ξεπέρασε τις 200.000€ – ένα κόστος διόλου ευκαταφρόνητο μεν, δευτερεύον όμως για μία εταιρεία που ‘’αγαπά’’ τα μηχανήματα, επενδύει κάθε μέρα σε αυτά, τα συντηρεί ευλαβικά  και στηρίζει εμπράκτως ένα δυνατό όραμα με συνέπεια στο πέρασμα του χρόνου.

Το νέο φορτηγό διαθέτει μια σειρά από καινοτόμες τεχνολογικές και πρωτοποριακές εφαρμογές που συντελούν στην διεύρυνση των ικανοτήτων μας. Ο 13λιτρος κινητήρας EURO 6 ο οποίος είναι φιλικός προς το περιβάλλον σε συνδυασμό με το σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης του κινητήρα και τον αναρτώμενο πίσω άξονα του διαφορικού, προσφέρουν μέγιστη οικονομία καυσίμου στις καθημερινές μετακινήσεις. Επίσης, το καινοτόμο σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτροϋδραυλική υποβοήθηση και οι υπεραργές ταχύτητες που διαθέτει, είναι μερικά χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούν τεχνολογικά σημεία αναφοράς, αφού προσφέρουν σημαντικά βελτιωμένη οδική συμπεριφορά.

Siakandaris Group Volvo

Η ανάπτυξη στον κλάδο της ανακύκλωσης προχωράει με ραγδαίους ρυθμούς και πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι να προλαβαίνουμε τις εξελίξεις. Οποιοδήποτε έργο αναλαμβάνουμε, το φέρνουμε εις πέρας στους προβλεπόμενους χρόνους ακριβώς λόγω της υπεροχής μας σε νέο μηχανολογικό και κινητό εξοπλισμό, πάντα ιδιόκτητο, της τεχνογνωσίας και της αποκτημένης πλέον εμπειρίας του ανθρώπινου δυναμικού μας στον χώρο της διαχείρισης απορριμμάτων, της καλής οργάνωσης, καθώς και του σεβασμού προς τον πελάτη και τις ανάγκες του.  Αποτέλεσμα αυτού είναι να συνεχίζουμε να επενδύουμε σε σύγχρονα εργαλεία δουλειάς, παγκοσμίως αναγνωρισμένα, αξιόπιστα  και δοκιμασμένα σε όλο το εύρος των αναγκών και των δικών μας συνθηκών εργασίας. Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ είναι πάντα δίπλα μας παρέχοντας την απαιτούμενη εξειδίκευση στον τομέα της αυτοκίνησης, υποστηριζόμενος από  άρτια εκπαιδευμένα στελέχη κι ανταποκρινόμενος ταχύτατα και  με τον καλύτερο τρόπο ως συνεργάτης εδώ και πολλές δεκαετίες.

 

Siakandaris Group Volvo

Siakandaris Group Volvo

Siakandaris Group Volvo

Siakandaris Group VolvoSiakandaris Group Volvo
Siakandaris Group Volvo

ESPA