ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΑ

ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ‘’ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΒΙΠΕ ‘’

Από Editor στις 10 Ιουλίου, 2017

Η εταιρεία μας έχει ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με σκοπό την προώθησης της ανακύκλωσης. Αφορά στη δωρεάν παροχή μπλε κάδων και υπηρεσιών αποκομιδής των συλλεχθέντων  υλικών.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥ 

Προσδοκώντας στην ελαχιστοποίηση της ‘’διαρροής‘’ των ανακυκλώσιμων υλικών (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο, γυαλί, κ.λπ.) προς τους κοινούς κάδους σκουπιδιών, η ΑΦΟΙ ΣΙΑΚΑΝΔΑΡΗ ΕΠΕ αποφάσισε να παράσχει στις συνεργαζόμενες εταιρείες (βιομηχανικές μονάδες, αποθήκες, ξενοδοχεία κ.λπ.)  μπλε κάδους ανακύκλωσης SIAKANDARIS BROS εντός της ΒΙ.ΠΕ. Σχηματαρίου-Οινοφύτων. Οι κάδοι τοποθετούνται κοντά στα γραφεία, τα εστιατόρια, τις καντίνες, τους χώρους εστίασης και εν γένει σε σημεία που παράγονται ανακυκλώσιμα απόβλητα που προσομοιάζουν τα αστικά οικιακά.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Το ειδικό όχημα ανακύκλωσης της εταιρείας μας πραγματοποιεί την αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών, τα οποία στη συνέχεια διαχειρίζονται με το βέλτιστο τρόπο στο ιδιόκτητο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών. Επιπρόσθετα, παρέχουμε στις συμμετέχουσες εταιρείες σχετική βεβαίωση ανακύκλωσης για τις συλλεχθείσες ποσότητες μεικτής συσκευασίας, βοηθώντας τες να αναδείξουν το περιβαλλοντικό τους προφίλ.

 

Η πρωτοπόρος αυτή δράση έχει ξεκινήσει από το Φεβρουάριο του 2017 και τα πρώτα αποτελέσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά, καθώς έχουν ήδη συλλεχθεί πάνω από 17 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών.

Μαζί μαθαίνουμε να ανακυκλώνουμε!

 

ESPA