ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΑ

ΝΕΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΠΡΕΣΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΙΑΚΑΝΔΑΡΗ

Από Editor στις 7 Απριλίου, 2022

Οι ολοκαίνουριες υδραυλικές πρέσες του αυστριακού οίκου PÖTTINGER κατέφθασαν γεμίζοντας με το εμβληματικό πορτοκαλί χρώμα του ομίλου το σιδηροδρομικό σταθμό της Οινόης!

Με επένδυση που ξεπέρασε το 1.000.000 € οι νέες πρέσες του ομίλου Σιακανδάρη είναι οι πρώτες στην ελληνική αγορά που διαθέτουν αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης και ενσωματωμένο πρόγραμμα Falconic. Το πρωτοποριακό πρόγραμμα Falconic παρέχει:

  • δυνατότητα οπτικοποίησης των πρεσών
  • ένδειξη πληρότητας 50% και 75% μέσω εγκατεστημένης προειδοποιητικής λυχνίας
  • παρακολούθηση μέσω GPS
  • απομακρυσμένο έλεγχο διαχείρισης
  • αυτόματη ειδοποίηση service μέσω email και SMS προς το τεχνικό μας τμήμα και πολλές ακόμα αυτοματοποιημένες λειτουργίες

Μέσω αυτής της επένδυσης, αλλά και άλλων όμοιων επενδύσεων που διαρκώς τρέχουν, ο όμιλός μας επιτυγχάνει βέλτιστη δρομολόγηση ανά είδος αποβλήτου (χαρτί/πλαστικό/σκουπίδι), απομακρυσμένη διευθέτηση τεχνικών προβλημάτων και το κυριότερο – ύψιστη ασφάλεια ως προς τη χρήση των πρεσών  στις εγκαταστάσεις του πελάτη.

Πρωτοποριακές λύσεις από τον όμιλο μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των υψηλότερων standards ασφαλείας, ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών μας!

ESPA