ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΑ

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 24 h…

Από Admin στις 28 Μαρτίου, 2018

ΜΟΛΙΣ ΕΝΑ 24h … ΓΙΑ ΝΑ ΓΔΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟ ΜΗΚΟΥΣ 195m
Επιτυχής επιχείρηση απογύμνωσης και μεταφοράς όλου του εξοπλισμού του κρουαζιερόπλοιου Silver Spirit έλαβε χώρα 2 και 3 Μαρτίου στο λιμάνι της Σούδας στα Χανιά. Η συνεργασία μεταξύ της ΑΦΟΙ ΣΙΑΚΑΝΔΑΡΗ ΕΠΕ και της τοπικής εταιρείας ανακύκλωσης Ι. ΚΟΝΤΕΚΑΚΗ& ΣΙΑ ΟΕ- ecoplan Κρήτης απέβη άψογη και είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστούν μόνο δυο ημέρες ώστε 3.000 κυβικά μέτρα σκουπίδια και όλος ο εξοπλισμός να ξηλωθεί με απόλυτη ασφάλεια , εποπτεία, αδιάλειπτη και υπεύθυνη εργασία.
Η επιχείρηση ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής 2 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ 3 Μαρτίου. Επιπρόσθετα, υπολογίζεται ότι σε ένα μήνα περίπου θα έχει οδηγηθεί στις κοινωνικές δομές και τις υπηρεσίες του Δήμου Χανίων όλος ο εξοπλισμός που δωρίζει η εταιρία Silversea Cruises στην οποία ανήκει το «Silver Spirit» ,το οποίο με σημαία Νήσων Μπαχάμες, είναι μήκους 195 μέτρων, χωρητικότητας 608 επιβατών και 412 ατόμων πληρώματος.

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ αποξήλωση κρουαζιερόπλοιου

Ο ιδιοκτήτης της Silversea Cruises ο κ. Manfredi Lefebvre d’Ovidi, αποφάσισε την διάθεση του εξοπλισμού του άνευ ανταλλάγματος και χωρίς σκοπό εμπορικής εκμετάλλευσης, σε μια προσπάθεια στήριξης του έργου σημαντικών κοινωνικών δομών, σε μια περιοχή όπως τα Χανιά, όπου το πλοίο πραγματοποιεί προσεγγίσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δομές του Δήμου Χανίων θα δοθούν 4.652 αντικείμενα σε άριστη κατάσταση, όπως είναι καναπέδες, καρέκλες, πολυθρόνες, κουρτίνες, υπολογιστές, γραφεία, είδη οικιακής χρήσης κ.λπ., ενώ τα σκουπίδια θα ανακυκλωθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ containers ΑΦΟΙ ΣΙΑΚΑΝΔΑΡΗ ΕΠΕ

Πηγή: reporter.gr

ESPA