ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΑ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Siakandaris Group

Η κεντρική μονάδα της εταιρείας μας λειτουργεί στο 1ο χλμ Σχηματαρίου-Χαλκίδας σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 50 στρεμμάτων με κτιριακές εγκαταστάσεις 7.000 m², πλήρως εξοπλισμένη με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής. Στις εγκαταστάσεις αυτές περιλαμβάνεται σύγχρονο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (Κ.Δ.Α.Υ) και πρότυπο Κέντρο Διαλογής – Επεξεργασίας εμποροβιομηχανικών αποβλήτων.Στις εγκαταστάσεις μας εφαρμόζονται συστήματα διαχείρισης, εκπαιδεύσεις και έλεγχοι σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων, την προστασία του περιβάλλοντος και τη βέλτιστη απόδοση και ποιότητα των παραγόμενων ανακυκλώσιμων υλικών.Η πλήρης και σύγχρονη τεχνολογική οργάνωση τόσο του Διοικητικού τμήματος όσο και των υπολοίπων τμημάτων καθιστούν την εταιρεία μας μοναδική στους τομείς δραστηριοτήτων της.

Siakandaris Group

Το Δεκέμβριο του 2017 στην ιδιοκτησία της εταιρείας περιήλθε νέα  έκταση 60 στρεμμάτων στη Ριτσώνα Ευβοίας, δίνοντάς μας το επιθυμητό αβαντάζ για χωρική επέκταση και αύξηση της δυναμικότητας. Παρόλο που ο χώρος της ανακύκλωσης δέχθηκε σοβαρά κι επώδυνα πλήγματα τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, η εταιρεία πεισματικά επέμεινε και επένδυσε στις όλο και περισσότερες, μεγαλύτερες και περιβαλλοντικά αυστηρότερες ανάγκες των πελατών της, που για να υλοποιηθούν προϋπόθεση ήταν μια τέτοια κίνηση.

Siakandaris Group

Η αγορά έγινε με ίδια κεφάλαια και στο επιχειρηματικό πλάνο εμπεριέχεται μονάδα κομποστοποίησης ευρωπαϊκών προδιαγραφών ( υλοποιημένη από 10/2018), Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών ( υλοποιημένο επίσης), μονάδα τεμαχισμού ξύλου, τομέας κοπής μετάλλων, μονάδα βιοαερίου,  μονάδα διαχείρισης μπαζών κι εργοστάσιο παραγωγής δευτερογεννών εναλλακτικών καυσίμων RDF . Το RDF θα παράγεται από το ανακυκλώσιμο και μη υπόλειμμα πολύ μικρής διατομής, ώστε  να μην καταλήγει καθόλου απόβλητο στη χωματερή για ταφή. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμμάτων με μηδενική παραγωγή αποβλήτου- ένα Zero Waste Mega Plant  όπως θα λέγαμε στην περιβαλλοντική ορολογία, που υπόσχεται να αναδείξει το περιβαλλοντικό προφίλ όλων των συνεργαζόμενων βιομηχανιών και των δήμων.

Siakandaris Group

Επίσης, το Δεκέμβριο του 2019 η εταιρεία αγόρασε νέο χώρο 14 στρεμμάτων βιομηχανικής ζώνης στον Ασπρόπυργο Αττικής, τον οποίο σύντομα θα λειτουργήσουμε ως κέντρο υποδοχής εξυπηρετώντας  τους πελάτες μας από Αττική,  νησιά του Αιγαίου και όλη τη Νότια Ελλάδα.

 

ESPA