ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Siakandaris Group

Από Editor στις 24 Μαρτίου, 2021

Μετά την άμεση αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε την Κυριακή 21.03.2021 στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας BS RECYCLING, μέλος της  Siakandaris Group, στο Σχηματάρι και την κατάσβεσή της την ίδια ημέρα, θέλουμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες ευχαριστήριες μας προς όλους τους ανθρώπους που μάς στήριξαν στις ώρες εκείνες της δοκιμασίας μας.

Η εταιρεία μας, που πρωτοπορεί επί έτη στην Ελλάδα στον τομέα της διαχείρισης και ανακύκλωσης μη επικινδύνων αποβλήτων, με την πλέον φιλική για το περιβάλλον τεχνολογία και τεχνογνωσία, πιστεύει και επενδύει πρώτα απ’ όλα στην εμπέδωση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους εργαζομένους της, τους πελάτες και τους εμπορικούς της εταίρους, την τοπική κοινωνία και τους φορείς της.

Τις κρίσιμες ώρες της πυρκαγιάς, όταν υπήρξε κίνδυνος να χαθούν οι προσπάθειες δεκαετιών, δόθηκε από όλους μαζί  με ενθουσιασμό και  αλληλεγγύη μία πραγματική μάχη με τις φλόγες.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας:

  • Στους εργαζομένους της εταιρείας μας, που στο σύνολό τους προσέτρεξαν αυτοβούλως και κατέβαλαν τις μέγιστες προσπάθειες για την προστασία της επιχείρησης επιδεικνύοντας συγκινητική αφοσίωση.
  • Στα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος, που με ζήλο και αυταπάρνηση αντιμετώπισαν τον κίνδυνο και έλεγξαν την πυρκαγιά. Στην ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος που αμέσως αντέδρασε αποστέλλοντας δυνάμεις από τις περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Αττικής.
  • Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στον Περιφερειάρχη κ Φάνη Σπανό, στους Αντιπεριφερειάρχες κα Παπαθωμά και κ Κελαϊδίτη.
  • Στους Δημάρχους, Αντιδημάρχους Τανάγρας ,Χαλκίδας, Ψαχνών, Λιβαδειάς και Θήβας και τα Δημοτικά τους Συμβούλια, που από την πρώτη στιγμή έδειξαν εμπράκτως την αμέριστη συμπαράστασή τους.
  • Στους πολλούς εθελοντές που μετείχαν στην προσπάθεια, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια.
  • Στο Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους δημοσιογράφους και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που κάλυψαν το θέμα.

Η εταιρεία μας ασφαλώς εξέρχεται της περιπέτειας αυτής έχοντας υποστεί αρκετές ζημιές, που ήδη αντιμετωπίζονται. Η συμπαράσταση που δέχθηκε, όμως, μας συγκινεί βαθύτατα και μας καθιστά ακόμη πιο δυνατούς και αισιόδοξους, ότι θα συνεχίσουμε ως εταιρεία να αποτελούμε μία ζωντανή μονάδα της κοινωνίας- μιας κοινωνίας, την οποία στηρίζουμε και από την οποία στηριζόμαστε.

Έχοντας ήδη από τη Δευτέρα 22.03.2021 αποκαταστήσει πλήρως την λειτουργία της, η εταιρεία μας εξυπηρετεί κανονικά τους πελάτες της, εκτελώντας όλες τις παραγγελίες και τα δρομολόγια, όπως έχουν προγραμματισθεί. Παράλληλα, και σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, έχει ήδη αρχίσει και προχωρεί στις εργασίες αποκατάστασης του χώρου των εγκαταστάσεών της και σε κάθε περιβαλλοντικά αναγκαίο μέτρο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, και με την εγγύηση τήρησης των υψηλότερων περιβαλλοντικών και τεχνικών προδιαγραφών στη λειτουργία της.

ESPA